Shining Stars//


Reply
Monday, 24 March 2014 | 11:09 | 0 Words
 بسم الله الرحمن الرحيم

Life is not a matter of milestones, but of moments.

 Bismillah. Okay , saya buat post ni untuk reply post kawan saya yang sorang tu, yang dah rindukan saya sesangat tu (poyo) Sepatutnya post ni dibuat masa awal bulan 2, tapi macam tak sempat la kan.

1st thing dude. How's your life without me? Sunyi tak? Heh. I miss trio of you. Dasar 3 musketeers betul hek. Tak mau down lagi hokayh.

Acane pelajaran? Okay kan? Without aku pun , komfem boleh punya. Sebab bukan aku yang mengajar pun *muahaha* 

Astaghfirullahal'azim *facepalm*

Well. IMY you guys. 

Rindu sangat.

Ntah bila boleh jumpa.

Ingat tak masa majlis tu? Aku tau kau nangis. Kau tau aku nangis. Aku taknak pujuk kau sebab, aku taknak kau tengok aku nangis. Aku segan. (nampak tak ke'ego'annya) Aku susah nak rendahkan ego aku. Entah la. Pujuk kau je kot. Kenapa aku taknak ek. 

Kat atas pentas pun aku dah cabut awal-awal (Ya Allah sumpah malu sangat yang teramat sangat la sangat time tu)

Aku gembira jumpa kawan baru. Tapi aku masih sayang kawan lama. Aku masih sayang dengan perangai aku bila bersama kalian semua.

That's why , aku masuk sekolah baru pun, perangai aku susah sangat nak diubah. Rasanya.

Aku rindu. Semuanya memori.

Segala bait-bait (alamak, macam bercinta dah) yang kita lalui. Pertama kali bersua. Pertama kali menegur. Yang seorang sudi menegur aku, semasa F1. Kalau tak, takde kawan la aku sebab tak reti nak bersosial. Waktu F2, lagi budak 2 orang ni. Selalu berinteraksi melalui orang tengah. Baling-baling barang (okay , tak matang sangat) Gaduh-gaduh kita pun, buruk-buruk kita pun, ngumpat-ngumpat kita pun (jom istighfar) , kita tetap sekepala :)

Fi hifzillah.

Terima kasih sebab, tolong bantu aku di saat aku susah. 

Terima kasih, sudi menemani aku, ke mana saja.

Terima kasih sudi menegur aku, dan menerima teguran aku.

Dan, terima kasih sebab, sudi terima aku, menjadi kawan kalian. 

Walaupun banyak sangat kelemahan dalam diri aku.

Walaupun diri aku ni, tidak disenangi oleh beberapa pihak.

Semoga Allah memberkati kalian.

Terima kasih. 




Dah boleh kot tampar muka annoying aku ni hahaha

Insya'Allah , kita sama-sama , berjaya dunia akhirat. Sokong satu sama lain. Tarik yang jatuh. Bangkitkan semula.

-------------------------------------------------------------------------------------------------


Al fatihah.

#PRAYFORMH370

Let's pray for MH370 :)

P/s : For my beloveeeeeeeddddddd friends lah sangat , jaga diri elok - elok. Nanti dah besor , kita boleh trobek kenangan kita sesama. Ye dak ? He.


-Past- | -New-